Cementwerk

Cement werk op plafond buiten

Cement-werk is de ideale wandafwerking als u op zoekt bent naar een mooie, stootvaste en goed schoon te maken wandafwerking. Cement werk wordt vooral toegepast in vochtige ruimtes, zoals in badkamers. De bedoeling is een watervaste en waterafstotende laag te creëren.

Stucadoor-Limburg heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Wij zijn gevestigd in Voerendaal maar ook werkzaam in Limburg, Brabant en in de grensstreken van België en Duitsland.

Bel nu Stucadoor-Limburg op GSM +31 (0)6 50654871 voor meer informatie over het aanbrengen van cement-werk in uw woning of bedrijfspand. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Na het glad pleisteren van wand en/of plafond, kunnen deze verder worden afgewerkt. Momenteel erg populaire eindafwerkingen zijn latexspuiten en spackspuiten. Beide in elke kleur mogelijk. Zowel glad als met structuur. Voor zowel natte- als voor droge ruimtes.

Renovatie stucwerk

Wilt u uw huidige woning laten renoveren of is het stucwerk aan een renovatie toe? Stucadoor -Limburg zorgt voor een professionele en vakkundige renovatie of aanpassing van uw bestaande of zojuist gekochte woning.

In oudere woningen verrichten wij renovatie stucwerk door het oude (door bijvoorbeeld vocht en oudheid aangetaste) stucwerk te verwijderen en een nieuwe cement gebonden stuclaag aan te brengen.

Ook kan ons stucadoorsbedrijf muren, plafonds en trappen weer in originele staat terugbrengen. Voor renovatie stucwerk is gedegen deskundigheid en vakbekwaamheid nodig. Bij Stucadoor -Limburg bent u hiervoor aan het juiste adres.

Kosten stucwerk

De kosten van stucwerk kunnen nogal verschillen. Dit heeft te maken met de soort afwerking die u kiest, maar ook met de kwaliteit van de stucadoor. Stucadoor -Limburg levert kwalitatief uitstekend stucwerk tegen een nette betaalbare prijs.

Ook de omstandigheden bepalen de kosten van het stukadoorswerk. Zo heeft de huidige ondergrond te maken met de prijs die wij berekenen. Een muur die behangklaar is, geeft minder stucwerk en zorgt dus voor een lagere prijs. De prijzen van het stucwerk zijn bijvoorbeeld juist weer hoger als de gewenste wandafwerking een grotere laagdikte vereist. Bovendien: hoe groter de opdracht, hoe lager de prijs per m2.

Stucwerk tegen verlaagd btw tarief

Op het moment hoeft u slechts 9% BTW te betalen i.p.v. 21% BTW over het uurloon van een stucadoor. Dit geldt alleen voor woningen, ouder dan 2 jaar.  Een goede reden dus om nu uw woning of bedrijfspand te verfraaien met mooi stucwerk. Lees hier meer over het verlaagd BTW tarief stukadoren en stucwerk.

De voordelen van stucwerk door Stucadoor -Limburg:

  • Klantvriendelijkheid en vele jaren ervaring.
  • Gratis advies en prijsopgave.
  • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
  • Stucwerk van goede kwaliteit is de basis voor een verdere inrichting.
  • Snelle en nette uitvoering van stucwerk.

Wij werken zo schoon mogelijk. Na oplevering nemen wij alle afval netjes mee, ruimen op en laten de werkplek achter zoals vóór ons bezoek. Zo zouden wij het namelijk zelf ook graag zien.